Visie en beleid volgens AllGreen

VISIE

Onze visie is: kwaliteit en verbetering in "All"es!
AllGreen is continu op zoek naar kwaliteit en verbetering. Op zoek naar nieuwe producten, maar ook naar een efficiëntere en effectievere wijze van werken. Waar mogelijk worden processen geautomatiseerd.

MISSIE

“All”es kan, met duidelijke afspraken.

AllGreen staat voor betrouwbaarheid, topkwaliteit en gaat voor 100% nakomen van leveringsafspraken, ongeacht de grote fluctuaties in de vraag en het seizoen. AllGreen heeft een kleine vaste kern aan medewerkers en toeleveranciers, die afhankelijk van de vraag, enorm snel en flexibel kan expanderen. Middels gestructureerde en flexibele afspraken met kwekers, leveranciers en transporteurs worden verrassingen en nee-verkopen voorkomen, zonder onnodige c.q. onverwachte kosten voor alle betrokken partijen.

BELEID

Door continue ontwikkeling van haar medewerkers en het automatiseringssysteem waarborgt AllGreen de topkwaliteit en betrouwbaarheid voor de toekomst.

Hoe onderscheidt AllGreen zich?

  • Door continu te zoeken naar verbetering & innovatie van de kwaliteit, betrouwbaarheid en dienstverlening, middels nieuwe producten, concepten & productmogelijkheden.
  • Zeer deskundige, ervaren en professionele medewerkers, die elkaar de spiegel durven voorhouden, waardoor zij elkaar stimuleren om zich te blijven ontwikkelen en verbeteren.
  • Continu zoeken naar overbodige handelingen en het vereenvoudigen van het proces door een hoge mate aan automatisering.